terug

Stein, Heerstraat Zuid 2

€ 225.000, - k.k.

APPARTEMENTSRECHT: HALFVRIJSTAANDE HOEKWONING MET AANBOUW EN TUINTJE 

Woning specificaties

Bouwjaar: 1973Woonoppervlakte: 118 m2Inhoud: 578 m3Onderhoud: Goed

Beschrijving

Souterrain:
Drietal ruimtes en een cv ruimte met wandopstelling cv combiketel (Nefit HR, 2010), toegankelijk via de hal.
Begane grond (betonvloer):
Overdekte entree met een afsluitbaar hekwerk. Hal (tegelvloer), meterkast, balie met glazen wand en een geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. L-vormige voormalige kantoorruimte (ca. 42 m2) met airco en keukenblok in te delen tot woonkamer/keuken. Berging (3,46 m x 3,13 m) met toegangsdeur aan de tuinzijde. Voor-/zijtuin met borders en beklinkerd gedeelte tot de entree.
1ste Verdieping (betonvloer):
Ruime overloop met vlizotrap naar de zolder. Drie kamers; twee voormalige kantoorruimtes met airco, nader in te richten als slaapkamers/garderoberuimte. Bergruimte met separate geheel betegelde toiletruimte en fonteintje, mogelijk te verbouwen tot badkamer.
2de Verdieping (betonvloer):
Royale niet geïsoleerde bergzolder (ca. 24 m2) met een nokhoogte van 2,40 m en de mogelijkheid tot realisering vaste trap vanaf de overloop.

Kenmerken

Dit appartementsrecht behoort tot een complex met in totaal 3 appartementen. Voormalige kantoorbestemming en te verbouwen tot woonruimte met actueel verstrekte omgevingsvergunning.
Er is een vereniging van eigenaren en de servicekosten bedragen momenteel € 167,- per maand (o.a. opstalverzekering, klein reparatie onderhoud en reservering groot onderhoud).
Hardhouten kozijnen zijn toegepast met dubbele beglazing en op verdieping deels enkele beglazing. Er zijn vanwege de voormalige kantoorbestemming systeemplafonds toegepast.
Locatie: gelegen aan doorgaande weg nabij het centrum en uitvalswegen.

 

2D/3D Tekening

Maak een afspraak voor bezichtiging