terug

Stein-Meers, Veldschuurdijk 4

VERKOCHT

OP GROOT PERCEEL GELEGEN HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET SEPARATE GARAGE/ WERKPLAATS EN TUIN MET ZWEMBAD EN BUITENBAR

Woning specificaties

Bouwjaar: 1926Perceeloppervlakte: 1879 m2Woonoppervlakte: 128 m2Inhoud: Ca. 490 m3 excl. garageOnderhoud: Renovatie vereist

Beschrijving

Begane grond:
Entree/hal met tegelvloer, meterkast (uitgebreide groepenkast) en trapopgang naar 1ste verdieping. Links van de hal een aparte kamer (3,50 m x 3,19 m) met terrazzovloer en rechts van de hal de woonkamer (8,69 m x 3,57 m) met tegelvloer incl. vloerverwarming en een schuifpui. Leefkeuken (6,15 m x 3,79 m) met voor eigen rekening nog nader te installeren keukeninstallatie en toegangsdeur naar het terras. Open spiltrap naar verdieping en een geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en wandopstelling cv combiketel (Remeha HR, 2007). Bergruimte met tuindeur. Separate garage/werk-plaats (9,46 m x 4,46 m) met smeerput, houten toegangspoort en tuindeur. Binnenplaats, grotendeels beklinkerd en tuin rondom met zwembad (4,05 m x 4,05 m x 1,00 m diep), bar met terrasoverkapping (ca 16 m2) voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
1ste Verdieping:
Overloop met twee slaapkamers, groot respectievelijk: 3,60 m x 3,21 m en 7,34 m x 3,46 m met open badkamer met douche, wastafel en hangcloset. Derde slaapkamer (14 m2) met tegelvloer en twee dakramen toegankelijk via de spiltrap in de keuken.
2de Verdieping:
Vliering (nokhoogte 1,20 m) via luik op overloop.

Kenmerken

Deze woning heeft deels aluminium en deels kunststof kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en het interieur heeft nog een nadere afwerking nodig. Huidige indeling is flexibel te wijzigen.
Locatie: Veldschuur (Limburgs: De Veldsjuur) is een landelijk gelegen gehucht van Meers gelegen in de gemeente Stein. Het gehucht is gesitueerd op het eiland dat gevormd wordt door de Maas en het Julianakanaal ten zuiden van het gehucht Maasband. De naam is afkomstig van een vrijstaande graanschuur in het veld.

 

Maak een afspraak voor bezichtiging