terug

Elsloo, Stationsstraat 28

€ 365.000, - k.k.

Voormalig pension in centrum gelegen met achterbouw en omsloten tuin

Woning specificaties

Bouwjaar: 1920Perceeloppervlakte: 517 m2Woonoppervlakte: 170 m2

Beschrijving

Pensioen Houben te Elsloo was in het verleden een familiebedrijf waarbij de klandizie bestond uit toeristen en firma medewerkers die werkzaam waren op het Chemelot bedrijventerrein. Gebruik van het gehele pand door firma's t.b.v. huisvesting van medewerkers zou een invulling kunnen zijn. Het object is daarentegen ook geschikt voor kandidaten die op zoek zijn naar een B&B locatie of ter bewoning door mensen met een PGB.

Elsloo is een karakteristiek dorp met iets meer dan 7.000 inwoners en onderdeel van de Gemeente Stein, gelegen aan de rivier de Maas en het Julianakanaal. Vanaf Elsloo naar Maastricht is de reistijd met de auto ca. 15 minuten. Elsloo is onder andere bekend van de jaarlijkse doorkomst van de Amstel Gold Race en derhalve zeer geliefd bij fietsliefhebbers die de heuvels in de benen willen voelen.

Er is een privé appartement aanwezig.

Onroerend goed en resterende inventaris worden verkocht in opdracht van de erven van de laatste exploitant. Verhuur is geen optie. Eigen kapitaal vereist. Object wordt in huidige staat opgeleverd inclusief resterende inventaris.

Dit object wordt collegiaal aangeboden samen met Marc Vaassen 0653935074 van Klaassen Horecamakelaardij Rayon Zuid-Limburg. 

Maak een afspraak voor bezichtiging