terug

Beek, Vondelstraat 24

VERKOCHT

HALFVRIJSTAANDE HOEKWONING MET INPANDIGE BERGING EN RUIME TUIN MET EEN VRIJE ACHTEROM

VERKOCHT 

Woning specificaties

Bouwjaar: 1960Perceeloppervlakte: ca. 360 m2Woonoppervlakte: 86 m2Inhoud: ca. 349 m3 incl. bergingOnderhoud: Renovatie vereist

Beschrijving

Souterrain:
Provisiekelder (3,01 m x 2,52 m) met wandopstelling geiser (Volta huurtoestel), toegankelijk via de hal.
Begane grond:
Hal met meterkast en toiletruimte. Doorzon woonkamer (6,13 m x 3,51 m) met vinylvloerbedekking, schouw en schuifpui naar de achtertuin. Gesloten keuken (3,03 m x 2,73 m) met tegelvloer, een eenvoudig keukenblok en vaste muurkast. Via keuken toegankelijke berging/bijkeuken  (3,48 m x
2,23 m) met tuindeur. Royale tuin met achter en zijtuin met terras en een vrije achterom via een hek. Er is een mogelijkheid om een garage/carport te realiseren op achterzijde perceel.
1ste Verdieping:
Overloop met vier slaapkamers, groot respectievelijk: 3,55 m x 3,18 m, 3,55 m x 2,86 m, 2,97 m x 1,75 m en 2,73 x 1,84 m. Geheel betegelde badkamer (1,43 m x 1,08 m) met douche en wastafel.
2de Verdieping:
Bergzolder/vliering met beperkte nokhoogte, bereikbaar via luik op overloop.
 

Kenmerken

Deze woning heeft kunststof kozijnen met HR++beglazing m.u.v. (hard)houten schuifpui en kozijnen berging met dubbel glas. Er is géén verwarming aanwezig. Het perceel dient nog kadastraal uitgemeten te worden op kosten van de koper. De woning is eigendom van ZOwonen te Sittard, waarbij samen met John Driessens Makelaardij een kans op de woningmarkt wordt aangeboden om een eigen woning te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In de koopovereenkomst zal deswege een antispeculatie-beding worden opgenomen.
Locatie: op de hoek Vondelstraat en Dr. Beckersstraat tegenover een groenvoorziening/plantsoen. 

2D/3D Tekening

Maak een afspraak voor bezichtiging