terug

Beek, Markt 2A

VERKOCHT

IN CENTRUM 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENT OP 1ste VERDIEPING MET BALKON EN BERGING IN SOUTERRAIN

Woning specificaties

Bouwjaar: Ca. 1965Woonoppervlakte: 70 m2Inhoud: Ca. 170 m3Onderhoud: Goed

Beschrijving

Souterrain:
Berging (ca. 7,5 m2) en kast met watermeter(s).
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met intercominstallatie en trappenhuis (geen liftinstallatie).
1ste Verdieping:
Galerij. Entree en hal (laminaatvloer) met meterkast (vernieuwde groepenkast). L-vormige woonkamer (5,35 m x 5,60 m/3,50 m) met laminaatvloer. Keuken (3,50 m x 2,58 m) met tegelvloer en een aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koelkast, vaatwasser en muurkast. Wandopstelling van de cv combiketel (Vaillant HR, 2018 huurtoestel). Keuken geeft toegang tot het balkon op het zuiden.
Twee slaapkamers, groot respectievelijk: 3,30 m x 3,10 m met laminaatvloer en muurkast en 3,50 m x 2,45 m met muurkast en aansluitpunten voor de wasapparatuur. Half betegelde toiletruimte. Half betegelde badkamer (2,08 m x 0,95 m) met douche en wastafel.

Kenmerken

Dit appartement is gelegen in het centrum van Beek en heeft aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Er is een vereniging van eigenaren en de servicekosten bedragen thans € 159,14 per maand (o.a. gemeenschappelijke opstalverzekering, klein reparatie onderhoud, reservering groot onderhoud en schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimtes).  
Ideale starterswoning of beleggingsobject!

Maak een afspraak voor bezichtiging