terug

Beek, Frans Erensstraat 31

VERKOCHT

TEGENOVER PLANTSOEN GELEGEN 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENT OP 3de WOONLAAG MET ROYALE BERGING IN SOUTERRAIN

Woning specificaties

Bouwjaar: 1961Woonoppervlakte: 72 m2Inhoud: Ca. 218 m3Onderhoud: Goed

Beschrijving

Souterrain:
Ruime berging (ca. 24 m2).
Begane grond:
Gezamenlijke entree met intercominstallatie, brievenbussen en trappenhuis (géén lift).
3de Woonlaag:
Hal met meterkast, bergruimte (1,45 m x 0,87 m) met aansluitpunten voor de wasapparatuur en een half betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer (8,93 m x 3,85 m) met laminaatvloer en schouwpartij. Gesloten deels betegelde keuken (3,67 m x 1,70 m) met een aanrechtblok met onder- en bovenkasten. Woonkamer en keuken geven toegang tot een balkon (4,60 m x 1,23 m) aan de voorzijde. In bergkast op balkon is de wandopstelling van de cv combiketel (AWB, 2004). Via keuken toegankelijke betegelde doucheruimte (ca. 2,5 m2) met douche en wastafel. Twee slaapkamers, groot respectievelijk: 3,15 m x 3,15 m en 3,15 m x 1,70 m.

Kenmerken

Dit portiekappartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Er is een vereniging van eigenaren en de servicekosten bedragen momenteel € 167,14 per maand (o.a. opstalverzekering, klein reparatie onderhoud, tuinonderhoud en reservering groot onderhoud).
Dit appartement is eigendom van ZOWonen te Sittard, waarbij samen met John Driessens Makelaardij een kans op de woningmarkt wordt aangeboden om een eigen woning te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In de koopovereenkomst zal deswege een antispeculatiebeding worden opgenomen.
Locatie nabij het centrum met alle voorzieningen en de autosnelwegen A2 en A76.  

2D/3D Tekening

Aanvullende documenten downloaden

2-frans-erensstraat-31-beek-floorplan 2-frans-erensstraat-31-beek-floorplan (pdf)
Maak een afspraak voor bezichtiging