terug

Beek-Neerbeek, Vroenhofstraat 25

VERKOCHT

HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW/BERGING, TUIN EN VRIJE ACHTEROM VIA DE EIGEN OPRIT

Woning specificaties

Bouwjaar: Ca. 1956Perceeloppervlakte: 279 m2Woonoppervlakte: 81 m2Inhoud: Ca. 341 m3Onderhoud: Modernisering aanbevolen

Beschrijving

Souterrain:
Provisiekelder (3,33 m x 2,08 m) toegankelijk via de keuken.
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte. Doorzonwoonkamer (6,15 m x 3,46 m) met aan achterzijde een elektrisch bedienbaar rolluik. Gesloten en deels betegelde keuken (3,70 m/2,71 m x 2,30 m) met eenvoudig keukenblok. Verwarmde berging/bijkeuken (3,50 m x 2,47 m) met wasautomaataansluiting, wandopstelling van de cv combiketel (Remeha Avanta HR, 2015) en tuindeur. Omsloten royale tuin met terras, deels bestraat en deels met grind, borders en een vrije achterom via de eigen oprit. 
1ste Verdieping:
Overloop met bergkast en drie slaapkamers, groot respectievelijk: 3,45 m x 3,15 m, 3,45 m x 2,92 m en 2,28 m x 1,99 m. Geheel betegelde badkamer (2,28 m x 1,37 m) met inloopdouche en wastafel.
2de Verdieping:
Momenteel niet begaanbare zolder met mogelijkheid tot realisering vlizotrap/vaste trap.

Kenmerken

Deze woning heeft kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De spouwmuren van de hoofdbouw zijn nageïsoleerd. Realisering van een garage/carport aan de eigen oprit is een optie.
De woning is eigendom van ZOwonen te Sittard, waarbij samen met John Driessens Makelaardij een kans op de woningmarkt wordt aangeboden om een eigen woning te kunnen kopen.
ZOwonen bewoners/huurders en starters krijgen de eerste 6 weken voorrang in het verkooptraject. Een ZOwonen bewoner/huurder betreft een huurder met een lopend ZOwonen-huurcontract zonder huurachterstand. Een starter wordt daarbij gedefinieerd als iemand die een sociale of economische binding met de betreffende gemeente heeft waar de woning te koop staat, jonger dan 40 jaar, nooit eerder woningeigenaar is geweest, en thuiswonend is of gehuurd woont. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop conform het verkoopbeleid 2024. In de koopovereenkomst zal deswege een antispeculatie-beding worden opgenomen.
Locatie: in het kerkdorp Neerbeek aan uitvalswegen gelegen.

2D/3D Tekening

Maak een afspraak voor bezichtiging