logo
Markt 16b 6191 JH BEEK
Tel: 046 - 4374340
info@driessensmakelaardij.nl

Stein, Heerstraat Zuid 2

€ 225.000,- k.k.

Heerstraat Zuid 2

Woningspecificaties

Bouwjaar: 1973
Woonoppervlakte: 118 m2
Inhoud: 578 m3
Onderhoud: Goed

Status

Highlights

APPARTEMENTSRECHT: HALFVRIJSTAANDE HOEKWONING MET AANBOUW EN TUINTJE 

Beschrijving

Souterrain:
Drietal ruimtes en een cv ruimte met wandopstelling cv combiketel (Nefit HR, 2010), toegankelijk via de hal.
Begane grond (betonvloer):
Overdekte entree met een afsluitbaar hekwerk. Hal (tegelvloer), meterkast, balie met glazen wand en een geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. L-vormige voormalige kantoorruimte (ca. 42 m2) met airco en keukenblok in te delen tot woonkamer/keuken. Berging (3,46 m x 3,13 m) met toegangsdeur aan de tuinzijde. Voor-/zijtuin met borders en beklinkerd gedeelte tot de entree.
1ste Verdieping (betonvloer):
Ruime overloop met vlizotrap naar de zolder. Drie kamers; twee voormalige kantoorruimtes met airco, nader in te richten als slaapkamers/garderoberuimte. Bergruimte met separate geheel betegelde toiletruimte en fonteintje, mogelijk te verbouwen tot badkamer.
2de Verdieping (betonvloer):
Royale niet geïsoleerde bergzolder (ca. 24 m2) met een nokhoogte van 2,40 m en de mogelijkheid tot realisering vaste trap vanaf de overloop.

Kenmerken

Dit appartementsrecht behoort tot een complex met in totaal 3 appartementen. Voormalige kantoorbestemming en te verbouwen tot woonruimte met actueel verstrekte omgevingsvergunning.
Er is een vereniging van eigenaren en de servicekosten bedragen momenteel € 167,- per maand (o.a. opstalverzekering, klein reparatie onderhoud en reservering groot onderhoud).
Hardhouten kozijnen zijn toegepast met dubbele beglazing en op verdieping deels enkele beglazing. Er zijn vanwege de voormalige kantoorbestemming systeemplafonds toegepast.
Locatie: gelegen aan doorgaande weg nabij het centrum en uitvalswegen.

 

Afbeeldingen