Zoek binnen ons aanbod van 11 koopwoningen !

Over John Driessens Makelaardij en Taxaties

John Driessens Makelaardij en Taxaties dankt zijn deskundigheid aan de jarenlange werkervaring in en gedegen vakkennis van de branche. Samen met zijn vrouw Petra geeft hij vorm en gezicht aan dit unieke makelaarskantoor waar de persoonlijke "touch" met de klant absoluut centraal staat.

 

John: "Na jarenlange samenwerking onder de naam Heykens & Driessens Makelaardij te Elsloo was de tijd rijp om terug te gaan naar de basis waarbij mijn opgedane kennis en ervaring in de branche vorm heeft gekregen met een geheel zelfstandig makelaarskantoor.
Vanaf 1 januari 2005 ben ik onder de naam John Driessens Makelaardij in Beek kantoor gaan houden
.

Na een gedegen SOM opleiding met behaald SVM diploma ben ik officiëel beëdigd en geregistreerd als makelaar/taxateur met een inschrijving bij Stichting VastgoedCert te Rotterdam, kamer Wonen/MKB. Tevens ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), waarbij de titel Register-Taxateur (RT) gevoerd mag worden. De kwaliteit van de ingeschreven taxateurs wordt gewaarborgd door de kamerreglementen, gedrags- en beroepsregels, permanente educatie en een centraal tuchtrecht. Door steeds terugkerende herscholing blijft de actuele kennis van de huizenmarkt gegarandeerd.

Tevens ben ik lid van VastgoedPRO, de enige beroepsorganisatie in vastgoed in Nederland. VastgoedPRO is een kwaliteitskeurmerk in vastgoed ontstaan na de fusie tussen de brancheorganisaties LMV (Landelijke Makelaars Vereniging) en RVT (Register Vastgoed Taxateurs)."

 

Petra: "Een eigen huis is iets dat heel erg dicht bij jezelf staat. Iets dat van jou is, en je ermee kunt doen wat je wilt, compleet verbouwen of opknappen, kortom helemaal naar je wens maken. In de jaren dat ik in de makelaardij werk heb ik ervaren dat huizenverkopers heel veel waarde hechten aan een persoonlijk contact met een makelaar. Van iets dat zo dicht bij je staat, je eigen huis, wil je immers dat daar zo zorgvuldig mogelijk mee wordt omgegaan. Daar ligt ook onze kracht: omdat wij een klein makelaarskantoor zijn verkeren wij in de gelukkige omstandigheid alle aandacht op onze klanten te richten!"