Zoek binnen ons aanbod van 9 koopwoningen !

Disclaimer

Aan de op de website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. John Driessens Makelaardij en Taxaties aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirect schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de via de website ter beschikking gestelde informatie. U als afnemer van de informatie bent verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Uitsluitend ter informatie bevat de website hyperlinks naar websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden, en waarover John Driessens Makelaardij en Taxaties geen controle heeft.

John Driessens Makelaardij en Taxaties draagt en aanvaardt dus ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van andere bronnen.

Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan verbonden zijn.

Het vertonen van hyperlinks betekent ook niet dat er een samenwerking bestaat tussen John Driessens Makelaardij en Taxaties en de beheerders van die sites.

Vragen

Als u verdere vragen heeft omtrent de Disclaimer stuurt u ons dan een bericht.