terug

Beek, Peter Treckpoelstraat 18

VERKOCHT

HALFVRIJSTAANDE HOEKWONING MET BERGING(EN) EN TUIN 

Woning specificaties

Bouwjaar: Ca. 1930Perceeloppervlakte: Ca. 315 m2Woonoppervlakte: 67 m2Inhoud: Ca. 287 m3 excl. bergingenOnderhoud: Renovatie vereist

Beschrijving

Souterrain:
Provisiekelder (6 m2), toegankelijk via de woonkamer.
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met fonteintje. Betegelde badkamer met douche en wastafel. L-vormige woonkamer (ca. 23 m). Half betegelde keuken (3,09 m x 1,96 m) met een eenvoudig keukenblok met onder-/ en bovenkasten zonder apparatuur en deur naar de achtertuin. Omsloten diepe tuin met terras, gazon, gemetselde berging met golfplaten (2,66 m x 2,46 m) en een 2-tal eenvoudige (nader af te breken) bergingen met stalen golfplaten. Tuin behoeft verdere aanleg en in de voortuin is een oprit als stalplaats voor een auto gerealiseerd.
1ste Verdieping:
Overloop en drie slaapkamers, groot respectievelijk: 13 m2, 3,01 m x 2,43 m met vlizotrap naar de zolder en 2,07 m x 2,03 m.
2de Verdieping:
Bergzolder (ca. 20 m2) met nageïsoleerd dakbeschot en wandopstelling van de cv combiketel (AWB, HR 2001), realisering vaste trap is mogelijk.   

Kenmerken

Deze woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. voordeur: hardhouten kozijn met enkel glas. Het perceel dient nog nader kadastraal ingemeten te worden op kosten van de koper.
Deze woning is eigendom van ZOWonen te Sittard, waarbij ZOWonen samen met John Driessens Makelaardij u graag een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In dezen wordt in de koopovereenkomst een antispeculatiebeding opgenomen.
Locatie: gelegen in kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen in de nabijheid.

2D/3D Tekening

Maak een afspraak voor bezichtiging