terug

Beek, Frans Erensstraat 19

VERKOCHT

TEGENOVER PLANTSOEN GELEGEN 2-SLAAPKAMERAPPARTEMENT
OP 3de WOONLAAG MET BERGING IN SOUTERRAIN

Woning specificaties

Bouwjaar: 1959Woonoppervlakte: 72 m2Inhoud: Ca. 185 m3Onderhoud: Goed

Beschrijving

Souterrain:
Ruime berging (ca. 24 m2).
Begane grond:
Gezamenlijke entree met intercominstallatie, brievenbussen en trappenhuis (géén lift).
3de Verdieping:
Hal met meterkast, bergkast met aansluitpunten voor de wasapparatuur en een half betegelde toiletruimte. Ruime woonkamer (8,92 m x 3,85 m) met schouwpartij. Gesloten half betegelde keuken (3,62 m x 1,67 m) met een aanrechtblok en een afzuigkap. Woonkamer en keuken geven toegang tot een balkon (4,60 m x 1,20 m) aan de voorzijde. In bergkast op balkon is de wandopstelling van de cv combiketel (AWB, 2004). Via keuken toegankelijke deels betegelde doucheruimte (ca. 2,5 m2) met douchecabine en wastafel. Twee slaapkamers, groot respectievelijk: 3,16 m x 3,13 m en 3,13 m x 1,70 m. In hal, woonkamer en slaapkamers liggen laminaatvloeren.

Kenmerken

Bijzonderheden:
Dit portiekappartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Er is een vereniging van eigenaren en de servicekosten bedragen momenteel € 145,74 per maand (o.a. opstalverzekering, klein reparatie onderhoud, tuinonderhoud en reservering groot onderhoud).
De locatie is nabij alle voorzieningen en de autosnelwegen A2 en A76.  

- Woning voor eigen gebruik: Deze woning is eigendom van ZOWonen te Sittard, waarbij ZOWonen samen met John Driessens Makelaardij u graag een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In dezen wordt in de koopovereenkomst een antispeculatiebeding opgenomen.

Maak een afspraak voor bezichtiging